Up to the minute Amber Alert Information

Thursday, June 26, 2008

KALIN THE EDUCATOR

LISTEN UP!

JUST A FRIENDLY REMINDER THAT REPRESENTATIVE JEREMY KALIN HAS, TO DATE, NOT NAMED THE SCHOOL, THE CITY, THE STATE NOR THE YEARS WHERE AND WHEN HE ALLEGEDLY SERVED FOUR YEARS AS A PUBLIC SCHOOL TEACHER ACCORDING TO HIS CAMPAIGN PROPAGANDA.

IT IS NOT AT ALL UNREASONABLE TO EXPECT THAT IF MR. KALIN WISHES TO SERVE THE PUBLIC HE SHOULD BE QUITE WILLING TO DOCUMENT AND PROVE HIS CREDENTIALS AND EMPLOYMENT HISTORY ESPECIALLY SINCE HE CITES THESE AS EXPERIENTIAL REASONS TO SUPPORT HIM.

SINCE THE HONORABLE REPRESENTATIVE CHOOSES TO IGNORE REPEATED BLOG INQUIRIES FOR THE REQUESTED INFORMATION PERHAPS AN INQUISITIVE NEWSPAPER REPORTER CAN BE SOLICITED TO ELICIT THE INFORMATION FROM REPRESENTATIVE KALIN. JUST A THOUGHT!

1 comment:

Anonymous said...

"PERHAPS AN INQUISITIVE NEWSPAPER REPORTER CAN BE SOLICITED TO ELICIT THE INFORMATION FROM REPRESENTATIVE KALIN."

The quickest way to get Kalin and/or reporters to take notice of this issue is to submit a letter to the editor to local publications. Kalin has a history of responding to any and all letters critical of him.

A non-response on this issue would speak volumes in itself. Reporters who are familiar with Kalin would likely notice it as well and may be compelled to follow up.